У Києві з початку повномасштабної агресії РФ загинули 222 людини

📅 18.03.2022    🕐 17:27

У Києві з початку повномасштабної агресії РФ загинули 222 людини, 889 зазнали поранень. Про це під час прес-брифінгу у Ukraine Media Centre Kyiv повідомив  перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У Києві з початку повномасштабної агресії РФ загинули 222 людини, із них 60 цивільних. Загинули, у тому числі, 4 дитини. За період воєнних дій у столиці 889 поранених, із них 241 цивільний, у тому числі: 18 дітей, 3 водії швидкої, 1 лікар швидкої», – поінформував Поворозник.

З його слів, від початку війни у столиці ворог пошкодив 36 житлових будинків, 5 приватних садиб, 6 шкіл та 4 садочки.

Пошкоджено фасади, балкони та вікна у 55 будинках.

Утім, як наголосив Поворозник, Київ продовжує оборонятися і жити в умовах воєнного стану.

«Працює інфраструктура міста: комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Надаються усі комунальні послуги. У столиці працює комунальний транспорт, продовольчі магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини та інші заклади. Відновили роботу 35 ярмарків та столичних ринків», – розповів перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що місто закликає киян бути максимально обережними: не виходити з дому без нагальної потреби, не порушувати правила комендантської години та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)