Філатов закликав жінок, дітей і літніх людей евакуюватись з Дніпра

📅 07.04.2022    🕐 14:10

Міський голова Дніпра Борис Філатов рекомендував евакуюватися з міста жінкам, дітям і людям похилого віку. А також тим, хто не задіяний на промислових підприємствах та у критичній інфраструктурі.

Про це він заявив на брифінгу, пише Суспільне.

Також він закликав жителів міста, які виїхали за його межі, поки що не повертатися.

З його слів, ситуація на Донбасі загострюється. Наразі відбувається евакуація жителів з Луганської та Донецької областей.

«Багато людей зараз рухаються крізь наш обласний центр. Нам дуже допомагає, що запущено прямий евакуаційний потяг з Покровська. А проте, велика кількість людей їдуть приватним транспортом і автобусами. Рекомендую їм рухатися далі, в бік Західної України, де у будь-якому разі безпечно», – повідомив Філатов.

Міський голова додав, що наразі у Дніпрі комунальні підприємства та лікарні працюють у штатному режимі, є запас ліків на кілька місяців. Крім того, місто очікує партію медикаментів з Ізраїлю.

Нагадаємо, 30 березня російські військові завдали ракетного удару по місту Дніпро, внаслідок удару було знищено нафтобазу.

Вчора міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук закликала евакуюватися мешканців Донецької, Луганської та Харківської областей. 


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)