На Київщині функціонують вже три переправи, вісім будуються

📅 20.04.2022    🕐 15:20

Сьогодні на Київщині функціонують вже три переправи : у Стоянці, Романівці та Катюжанці, повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Ще на 6 переправах рух відновлено та 8 переправ біля зруйнованих мостів зараз будується.

«Бородянка, Буча, Ворзель, Гостомель та Ірпінь — всі ці населені пункти у передмістях Києва були окуповані російськими військовими. У цих містечках велись запеклі бої, але сьогодні, вже на звільнених територіях, щоденно працюємо над тим аби якнайшвидше розчистити вулиці», - написав він.

Знищена техніка ворога, спалений цивільний транспорт, зламані паркани, дерева та наслідки авіаударів. З 5 квітня дорожні бригади долучились до волонтерів та комунальників та фактично займаються генеральним прибиранням. На сьогодні маємо 170 км прибраних вулиць.

«Фокусуємось не лише на важливих логістичних маршрутах, але й там, де ворог нищив інфраструктуру: дороги, пішохідні переходи, бар’єрне огородження, шумові екрани», - зазначив Кубраков.

Найбільше було зроблено на Київщині на Житомирській трасі — понад 100 км вже очищено. Роботи тривають і на трасі М-07 Київ — Ковель — тут розчищено вже 35 км. Працюємо і на регіональних та територіальних шляхах — 30 км вже чисті.

«Системно ведемо роботу з будівництва тимчасових переправ, де сполучення зі столицею або регіонами відсутнє, Укравтодор разом з військовими будує тимчасові переправи», - резюмував чиновник.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)