Подоляк: Росія хоче «денацифікувати» ще шість країн

📅 26.03.2022    🕐 12:06

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що росіяни хочуть «денацифікувати» ще шість країн.

«РФ, судячи з усього, повномасштабно атакує Польщу, країни Балтії та Казахстан у межах глобальної «військової спецоперації з... демілітаризації та денацифікації. Про це заявив російський депутат Сергій Савостьянов. Усе тільки починається. Європейської крові буде багато, відверто обіцяють росіяни», - написав він в Twitter.

 

 

25 березня з'явилася заява депутата Мосміськдуми від КПРФ Сергія Савостьянова, який переконаний, що «демілітаризація і денацифікація України забезпечить стійку безпеку народам України, Росії і всієї Європи».

«Для повнішого процесу забезпечення безпеки РФ в зону денацифікації і демілітаризації крім України вважаю за доцільне включити ще Прибалтику [Литва, Латвія, Естонія], Польщу, Молдову і Казахстан», - упевнений політик.

Раніше РФ активно твердила про намір «денацифікувати Україну», тобто усунути від влади уявних нацистів.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що оголошена Росією «денацифікація» України – це чистий нацизм, і вона спрямована на знищення нації.

4 березня радник глави офісу президента України Олексій Арестович, говорячи про переговори між Україною і РФ, заявляв, що росіяни поступово знижують вимоги. 

«Вони припинили розмовляти про денацифікацію і так далі. І заговорили о... про позаблоковий статус навіть не дуже педалювали цю тему. Йшлося про недопущення розміщення в Україні окремих видів наступальної зброї», - говорив він.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)