Кличко: Мій брат на блокпості – все одно, що забивати цвяхи Iphone

📅 16.03.2022    🕐 12:25

Брат мера Києва Володимир Кличко зосередив свою діяльність на міжнародних контактах, щоб Україна могла отримувати більше гуманітарної та військової допомоги. 

Про це Віталій та Володимир Клички сказали в інтерв’ю УП.

Журналісти згадали, що Кличко-молодший раніше записався у тероборону столиці, і цікавилися, які завдання він виконує там. 

«У тероборону записався ще до початку війни. Процес був достатньо складним, але це вже неважливо. Наразі я в основному знаходжуся поруч з братом. І ті завдання, які отримую і виконую – це все завдяки моїм інтернаціональним контактам. Це допомога українцям», - сказал брат мера Києва. 

Під час відповіді Володимира Кличка, його перебив Віталій і роз’яснив, чому його молодший брат не чергує на блокпостах. 

«Знаєте, можна поставити Володимира на блокпост з автоматом щось охороняти. Але це буде виглядати, наче забивати цвяхи iphone. Мій брат має величезні контакти по всьому світу. Ці контакти Володимир максимально ефективно використовує», - додав він.

«На сьогоднішній день ми всі беремо активну участь у залученості світових ЗМІ, у залученні гуманітарної і військової допомоги.  Я вважаю, що дуже добре, що Володимир знаходиться поруч з братом і максимально допомагає мені . Бити себе в груди йому не зручно. Але за брата я можу сказати. Він вирішує проблеми, як найкращий асистент», - підкреслив мер Києва.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)