На сьогодні ознак формування наступальних угруповань в Криму немає

📅 02.05.2024    🕐 15:02

На сьогодні ознак формування наступальних угруповань або різких змін у стані, положеннях і кількості сил ворога в Криму не спостерігається. Про це повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук.

Відповідаючи на запитання, про що може свідчити перекидання кілька тижнів тому до Криму танків і бронетехніки та чи готується ворог до руху українських сил углиб окупованого півострова, Плетенчук сказав, що зарано робити висновки про посилення росіянами цього напрямку.

"Слід розуміти, що, по-перше, у них (окупантів - ІФ-У) можуть відбуватися ротаційні заходи. І кожен підрозділ, відповідно, прибуває і відбуває зі своєю технікою. Наразі ознак формування наступальних угруповань або різких змін у стані, положень і кількості сил нашого ворога не спостерігається. Так, рух є постійно. Але робити висновки щодо того, що вони якось посилюють саме цей напрямок поки що напевно зарано", - сказав він в ефірі телемарафону.

Плетенчук наголосив, що окупанти насамперед використовують окуповані території для того, щоб обстрілювати неокуповану частину України.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)