В Литві назвали справжню причину поїздки Путіна на окуповані території

📅 19.04.2023    🕐 14:31

За допомогою візитів Путіна на окуповані території російська пропаганда хоче зіставити його з президентом України Володимиром Зеленським і надихнути демотивовану армію.

Таку думку висловила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте в розмові з журналістами, пише LRT. За її словами, оцінити справжність візитів російського президента на окуповані території складно через агресивну російську пропаганду, пише "УНІАН".

"Кажуть, що він колись був у Маріуполі, хтось каже, що, можливо, це не він. Що тут оцінювати. Мені здається, тут є деяка спроба зобразити, що Володимир Путін хоч у чомусь такий же жорсткий, як Володимир Зеленський, який їде на передову і зустрічається з солдатами біля лінії фронту, тим самим показуючи підтримку своїм солдатам і простому народу України, який бореться в цій війні", - сказала Шимоніте.Вона зазначила, що президент РФ "ніби більше сидить у бункері". "Я думаю, що це спроба показати підтримку вже демотивованій російській армії, яка чекає українського контрудару", - резюмувала вона.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)