Постпред в ООН: Росіяни хочуть «вирішити українське питання», як Гітлер намагався вирішити єврейське питання

📅 06.04.2022    🕐 10:23

Росіяни діють в Україні як нацисти, вбивають мирне населення, намагаються переписати міжнародно визнані кордони, ставлять завдання нарешті вирішити українське питання, як Гітлер намагався вирішити єврейське питання, заявив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця.

«Після відео, яке ми побачили із шокуючими фото з Бучі, Ірпеня, Мотижина та інших місць він (постпред РФ при ООН Василь Небензя - ІФ) має поставити ці питання собі. Як росіяни дійшли до жорстокості нацистів? Коли ви почали насолоджуватися тим, що дієте як нацисти, вбиваючи мирне населення, намагаючись переписати міжнародно визнані кордони, ставлячи завдання нарешті вирішити українське питання, як Гітлер намагався вирішити єврейське питання? Коли ви прогаяли момент перетворення Росії на ракову пухлину в нацистському стилі, яка не може і не бажає припинити збільшуватися і приносити сусіднім країнам страждання, руйнування, біль і смерть», - сказав Кислиця на засіданні Ради безпеки ООН щодо ситуації в Україні, передає Інтерфакс-Україна.

Він наголосив, що вражений цинічною та відвертою брехнею постпреда Росії, що РФ не вражає цивільних цілей в Україні, через що просувається настільки повільно.

«Ви вражаєте цивільні цілі і ви вбиваєте мирне населення», - зазначив Кислиця.

Він додав, що єдиною причиною того, що наступ РФ йде не за планом, є опір української армії та українського народу, а не «розумне військове планування» Росії.

«Україна переможе на своїй території і весь світ переможе, незважаючи на погрози, які злочинець і брехун кидає в їхнє обличчя просто в залі Ради безпеки ООН», - заявив Кислиця.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)