В Києві сформували окрему роту для захисту об‘єктів критичної інфраструктури

📅 02.04.2022    🕐 17:45

У Києві сформували окрему охоронну роту для захисту ключових об‘єктів критичної інфраструктури. Сьогодні її бійці прийняли присягу на вірність народу України. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

«Київ продовжує посилювати оборону, зокрема, захист і охорону ключових об‘єктів критичної інфраструктури. Тих, що забезпечують функціонування міста – зокрема, постачання світла, води, газу, теплової енергії та інших. Ворог продовжує обстрілювати українські міста. Неодноразово були намагання пошкодити і об‘єкти інфраструктури життєзабезпечення столиці. Щоб взяти їх під надійний захист, в Києві сформували окрему охоронну роту батальйону військової частини. Служать у ній, зокрема, і 7 депутатів Київради, – написав Кличко. – Сьогодні бійці, які обороняють об‘єкти критичної інфраструктури столиці, прийняли присягу на вірність народу України. Вони вже пройшли навчання та мають необхідний практичний досвід і навички захисту таких об’єктів в умовах воєнного стану».

Він зазначив, що міська влада сьогодні тісно співпрацює з керівництвом сухопутних військ Збройних сил України для захисту столиці в усіх сферах.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)