ОГП: Левіна застрелили окупанти

📅 02.04.2022    🕐 15:47

За попередньою інформацією беззбройного Максима Левіна військовослужбовці збройних сил РФ вбили двома пострілами зі стрілецької зброї, повідомляє Офіс генпрокурора.

 За даними слідства, у березні 2022 року зник зв’язок з українським фотожурналістом, який висвітлював події, пов’язані з військовою агресією Російської Федерації на території Київської області.
Тіло журналіста знайдено на території села Гута Межигірська Вишгородського району.  

Вишгородська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Досудове розслідування триває, вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин злочину.
Прокурори Київщини продовжують документувати всі злочини країни агресора з метою притягнення винних до відповідальності. 

Максим Левін відомий український фотокореспондент та документальний фотограф і оператор. Співпрацював з Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, Hromadske, LB.ua.

Як повідомляв ForUm, 13 березня Макс поїхав на власному авто фотографувати бойові дії на Київщині. Він залишив автівку біля села Гута Межигірська та пішов у бік села Мощун. Близько 11:30 з Максом зник зв'язок і більше він не з'являвся в мережі. Пізніше стало відомо, що в районі, де Макс мав працювати, розпочались досить інтенсивні бойові дії.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)