Чиновник: Два депутати та ексмер Ізюма співпрацюють з окупантами

📅 25.03.2022    🕐 13:23

Два депутати Ізюмської міськради Харківської області, колишній міський голова та колишній міліціонер почали співпрацювати з російськими окупантами, заявив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міської ради Максим Стрельник.

«Депутати Анатолій Фомичевський і Юрій Козлов разом з колишнім працівником міліції Владиславом Соколовим та ексмером Олександром Божковим розпочали співпрацю з російськими оккупантами», - написав Стрельник.

З його слів, ці люди надають ворогам інформацію про розташування військ ЗСУ, доносять інформацію про місцевих активістів, підприємців, військовослужбовців ТРО та членів їхніх сімей.

«Збирають персональні дані людей, які залишилися в місті, під виглядом видачі «гуманітарної допомоги». Також вони свідомо дезінформують ізюмчан, які перебувають у місті без жодних засобів зв'язку, про те, що нібито державна та міська влада здала Київ, Харків та Ізюм, і закликають усіх тих, хто перебуває в блокадному місті, співпрацювати з російськими оккупантами», - написав Стрельник.

На його думку, дії цих чотирьох осіб підпадають під статтю «держзрада» КК України.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)