У Мелітополі викрали 75-річного батька журналістки і вимагають її приїзду

📅 23.03.2022    🕐 17:02

23 березня російські окупанти вдерлись до будинку журналістки та директорки сайту «Ріа-Мелітополь» Світлани Залізецької та викрали її 75-річного батька.

Про це сама Залізецька повідомила Суспільному.

В будинку на момент вторгнення росіян були батьки журналістки. Окупанти провели обшук, забрали батька журналістки та відвезли в невідомому напрямку:

«Ходять рідні дізнаються, де він і коли його відпустять, на цю тему з ними спілкуватись не хочуть взагалі. В мого батька був інсульт, в мами обширний інфаркт із зупинкою серця, я не знаю, як вони це переживуть. Вони передали мамі, що повернуть батька тільки після того, як до них прийду я. Але я не планую йти, бо я поїхала з міста, після бесіди з Галиною Данильченко, котра через декілька днів після нашої розмови проголосила себе виконуючою обов’язки «мера» міста», - каже журналістка.

З її слів, Данильченко пропонувала їй співпрацю з окупантами, розказувала про перспективи. Після цієї бесіди вона вирішила поїхати з міста, бо співпрацювати з росіянами не збирається.

Стан та місце перебування батька журналістки наразі невідоме. Залізецька вже звернулася до головного управління Національної поліції у Запорізькій області та чекає на відповідь.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)