Комендантську годину у Києві посилили через загрозу обстрілів

📅 22.03.2022    🕐 09:12

Мер Києва Віталій Кличко пояснив, навіщо в Києві та області військове командування знову посилює комендантську годину, яка триватиме від 20:00 21 березня до 7:00 23 березня.  

«Посилення комендантської години пов’язане з великою ймовірністю нових обстрілів. Тому військові рекомендують не покидати своїх домівок і, якщо є можливість, залишатися в укриттях. Або слідувати до них одразу після сигналу тривоги. По-друге, це пов’язано з активною роботою диверсійно-розвідувальних груп. Не таємниця, що такі є в нашому місті. Велика кількість ДРГ вже ліквідовані. І військові та правоохоронці працюватимуть над виявленням і знешкодженням диверсантів», – сказав Кличко.

Зі слів мера Києва, збільшення кількості обстрілів житлових кварталів міста російськими військами спрямоване на те, щоб дестабілізувати ситуацію в столиці та посіяти паніку серед людей.

«Агресор хотів захопити Київ протягом 2-3 діб. Нічого у нього не вийшло. Наші військові дають гідну відсіч. І росіяни вже від безсилля починають гатити по домівках мирних людей. Розказуючи у своїй пропаганді, що воюють, нібито, виключно з військовими, – сказав мер столиці. – Я переконаний, що вони відповідатимуть за свої варварські дії», – наголосив  Кличко.


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)