Укрзалізниця готова націоналізувати «вагон Медведчука»

📅 14.03.2022    🕐 10:54

Укрзалізниця готова націоналізувати «вагон Медведчука» й задіяти його для перевезення дітей та післяопераційних хворих, повідомили в компанії.

Спочатку вагон потребуватиме технічного огляду, який компанія готова провести в стислі терміни.

Наразі всі салон-вагони Укрзалізниці задіяні для евакуації населення, зокрема маломобільних пасажирів та дітей, тому ще один вагон не буде зайвим.

«Проте у компанії багато питань до інтер’єру, тому до цього вагона допускатимуться виключно пасажири з перевірено стійкою психікою, а з провідниками після рейсу працюватимуть психологи», - іронізують в компанії.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUkrzaliznytsia%2Fposts%2F5273216499378762&show_text=true&width=500" width="500" height="552" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

ЗМІ повідомили, що у нардепа-втікача Віктора Медведчука знайшли «золотий» вагон-ресторан із купою коштовних елементів типу позолоченої вбиральні, самовару, тощо.

Цей вагон Медведчуку подарувала його дружина Оксана Марченко.

Вагон – ідентична копія коштовних вагонів «Pullman», але не оригінал. 

Всередині «подарунка» позолота, дороге оздоблення, коштовний посуд. 


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)