Внаслідок ракетної атаки в Києві пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки і лікарню

📅 13.12.2023    🕐 15:52

У Києві внаслідок нічної ракетної атаки країни-агресора Росії в Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах було зафіксовано падіння уламків ракети, пошкоджені приміщення багатоповерхівки, двох приватних будинків і дитячої лікарні, постраждали 53 людини. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у Telegram-каналі, передають Українськi Новини.

"Загалом від нічної атаки постраждали 53 людини. 20 з них госпіталізували, в тому числі двох дітей. 33 людини отримали допомогу медиків на місці. Серед них - шестеро дітей", - повідомив він.

Зокрема, уламки балістичної ракети впали у двір багатоквартирного житлового будинку в Дніпровському районі, внаслідок цього пошкоджений будинок і дитячий садок, розташований поруч. У дворі згоріли припарковані авто, а також повилітали шибки в прилеглих будинках та школі. 15 мешканців пошкодженого будинку евакуювали вночі, у тому числі четверо дітей та двох неходячих.Уламки іншої ракети впали на територію дитячої лікарні у Дніпровському районі, там вибило шибки та пошкодило центральний вхід закладу.

"Цієї ночі уламки іншої ракети впали й на територію однієї з міських лікарень у Дніпровському районі. Пошкоджена будівля моргу, а також незначних ушкоджень зазнав корпус медзакладу", - повідомив мер.

У Дніпровському районі, внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі, аварійні бригади працюють, щоб оперативно ліквідувати пошкодження.

 


Главные новости

Полiтика Економіка Суспiльство Столиця Надзвичайні події Свiт Cтатті Головнi Недвижимость
bigmir)net TOP 100
2001 — 2024 © ForUm. (AMP)